Effektivitet på riktigt

Trots all teknik och en outtömlig källa med time management-litteratur finns det dem som lever med en konstant avsaknad av tid. Sen finns det andra som får allt gjort samtidigt som de verkar ha all tid i världen. Under den här inspirerande föreläsningen får du insikter och metoder för att utveckla ett mentalt svängrum som ger dig ett större inflytande över ditt liv. Har du tid att utebli?

Föreläsare: Håkan Lövén

I help executives and their teams to improve their contribution to their stakeholders. Through consultation and training I assist my clients to develop a more efficient leadership, teams and coworkers.

Specialties:

Lean, agile and performance management, collaboration, group and personal efficiency.

Read full biography…

Event Information

Avega Elevate

Avega Elevatelokalen
3:e Plan
Grev Turegatan 11A
Stockholm
Sweden

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

När: 2015-10-06  17:30-2x
Plats: Elevatelokalen, 3:e plan, Avega Stockholm
Förtäring: Ja